Personal training

Do something today your
future self will thank you for.

Palvelut
Yksilöille

Kaipaatko lisää energiaa, parempaa suoritus- ja toimintakykyä, kohentunutta ulkonäköä ja iloisempaa mieltä? Autamme sinua saavuttamaan parhaan version itsestäsi valmennuksemme avulla. Rakennetaan sinulle yksilöllinen matka kohti sinun tavoitteitasi ja onnistutaan yhdessä. Ammattitaitoiset valmentajamme toimivat Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, sekä etävalmennuksin ympäri Suomen!

Tehdään yksi asia heti selväksi! Prehealthin valmennukset, oli sitten kyseessä kahden kuukauden tai kahden vuoden yhteistyö, eivät koskaan lähde tavoittelemaan lyhytaikaista muutosta mieleen taikka kehoon.

Haluamme auttaa sinua löytämään sellaisen harjoittelutyylin ja ruokavalion, joka auttaa sinua voimaan paremmin heti yhteistyön alusta asti ja pitkään yhteistyömme jälkeenkin. Vain mielihyvää lisäävä muutos on pysyvää ja vain pysyvällä muutoksella on merkitystä.

Harjoittelun ei tarvitse tapahtua kuntosalilla, vaan se voi tapahtua myös raikkaassa ulkoilmassa tai videoyhteyden kautta etänä. 

Prehealthin valmennukset ovat siis helppoja? Ei suinkaan! Rakennamme sinulle harjoitusohjelman, joka vie sinua eteenpäin ja eteenpäin päästään vain ponnistelun kautta. Ponnistelussa on kuitenkin rajansa ja rajat pitää rakentaa sinun tilanteesi ja tavoitteidesi mukaisesti. Kun teemme pysyvää muutosta, niin pienet ja jatkuvat askeleet eteenpäin ovat tärkeämpiä kuin valtavia uhrauksia vaativat kertaloikat. Suunta on siis tärkeämpää kuin nopeus.

Entäpä sitten ruokavalio? Pelkästään rahkaa ja ananasta? Ei todellakaan! Monet asiakkaamme ovat kertoneet syöneensä aikoinaan perunaa, riisiä, pastaa, lihaa, kalaa, leipää, salaattia, marjoja, hedelmiä jne. On muutama jopa tunnustanut juovansa silloin tällöin viiniä ja oluttakin. Näitä samoja elintarvikkeita syödään (ja juodaan) myös meidän rakentamien ruokavalioiden aikana.

Kun ruokavalio tehdään oikein eli katsotaan määriä ja ruokailurytmiä, niin näläntunne ja turvotus pysyy kurissa, ja tuloksia tulee useiden mielestä ihan varkain.

Hinnasto

YKSILÖVALMENNUS

Kaikkiin valmennuskokonaisuuksiin kuuluu alkukartoitus, tavoitteiden asettaminen, liikunta- ja ravinto-ohjelmat sekä niiden päivitykset tarvittaessa. Hintoihin sisältyy 24% ALV. Hintoihin ei sisälly mahdolliset kuntosali tai paikkamaksut. Osamaksumahdollisuus.

Varaa itsellesi veloitukseton konsultaatio ja katsotaan mitä tämä kaikki tarkoittaisi sinun kohdallasi!