Tutustumistarjous

Tutustu palveluumme ja testaa treenaamista valmentajamme kanssa

Prehealth tarjoaa sinun tarpeisiin ja tavoitteisiin räätälöityjä personal training -kokonaisuuksia. Olipa tavoitteesi millainen tahansa, niin valmennusten lähtökohtana on aina terveys, hyvinvointi ja hyvä olo!

Mitä asioita sinä haluaisit saavuttaa?

tutustu palveluumme

Testaa treenaamista valmentajamme kanssa (60 min)
€129
35 Normaalisti 129€

Meillä Prehealthilla ei tavallisia ihmisiä valmenneta kuten fitness-kilpailijoita! Haluamme auttaa sellaisia ihmisiä, jotka eivät halua ”jojoilla” vaan pysyvän muutoksen kohti parempaa huomista. Haluamme, että valmennuksemme ovat sellaisia, joiden sisältö jää elämään myös valmennuksen jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että määränpää ei ole ainoa tavoite vaan myös matka sinne on elämänhalua ja energiaa lisäävää. Kun asiakkaan yksilöllinen tilanne huomioidaan kattavasti ja tehdään siihen sovitettu harjoitus- ja ravinto-ohjelma, saavutettavat tulokset on mahdollista myös säilyttää. Tulokset eivät kuitenkaan tule ilmaiseksi vaan edellyttää valmennettaviltamme hieman ponnistelua. Silloin meidän pitää miettiä liikunnan lisäksi myös lepoa, ravintoa ja henkistä puolta.

 

Meidän lähestymistavalle näyttäisi olevan kysyntää, sillä valmennamme Uudellamaalla kuin Pirkanmaalla jo yhdeksässä toimipisteessä 15 ammattitaitoisen valmentajan voimin. Varaa tapaaminen valmentajan kanssa nyt!

Varaa tapaaminen valmentajan kanssa​