DUO ja pienryhmät

Friends that sweat together stay together.

Palvelut
Ryhmille

Jaettu matka on monin kerroin hauskempaa! Löytyykö sinulta ystävä tai kuulutko porukkaan, jonka kanssa olisi mukavaa liikkua yhdessä ja jakaa onnistumisia sekä kokemuksia? Ottaisiko puolisosi hyvinvointihaasteen vastaan? Räätälöidään juuri teille sopiva kokonaisuus!

Jos haluat matkalle kaverisi tai puolisosi kanssa, niin lue se mitä kerromme yksilövalmennuksista. Kaikki siellä mainittu pätee myös DUO -paketteihin sillä erotuksella, että fyysinen harjoittelu on tapaamistemme aikana samanlaista. Erot asiakkaiden välillä eivät haittaa, sillä kokeneet valmentajamme löytävät molemmille harjoittelijoille sopivasti vastusta ja toistoja. Molemmille sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Monet DUO -treenaajamme kokevat, että kaverin kanssa on hauskempaa treenata ja usein tulee ylitettyä myös itsensä.

Jos sinulla on useampikin kaveri kenen kanssa haluaisit treenata samaan aikaan, niin ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus.

Varaa itsellesi veloitukseton konsultaatio ja katsotaan mitä tämä kaikki tarkoittaisi sinun kohdallasi!

Hinnasto

DUO- VALMENNUS

PIENRYHMÄVALMENNUS

Kaikkiin valmennuskokonaisuuksiin kuuluu alkukartoitus, tavoitteiden asettaminen, liikunta- ja ravinto-ohjelmat sekä niiden päivitykset tarvittaessa. Hintoihin sisältyy 24% ALV. Hintoihin ei sisälly mahdolliset kuntosali tai paikkamaksut. Osamaksumahdollisuus.