Prehealth nutrition

Ravintovalmennuspaketit

Prehealth Nutrition

Tarjoamme erilaisia valmennuspaketteja erilaisiin tarpeisiin – aina henkilökohtaisesta ruokavaliosta pidempiaikaiseen valmennukseen.

Kaikista valmennuspaketeista voit saada avun mm. vatsa- ja suolistovaivoihin, iho-oireisiin, hormonitoiminnan ongelmiin, jatkuvan väsymyksen selättämiseen, urheilusuoritusten parantamiseen/parempaan palautumiseen, sekä vastustuskyvyn parantamiseen. Valmennuksissa huomioidaan sekä ekologinen näkökulma että uudet, terveelliset ruoka-aineet.

Henkilökohtainen ruokavalio

Sähköpostitse toteutettava Henkilökohtainen ruokavalio suunnitellaan yksilöllisesti sinulle tukemaan tavoitteitasi, liittyivät ne sitten painonpudotukseen, vatsaongelmien selättämiseen, treeniä tukevaan ruokailuun, you name it.

Henkilökohtaiseen ruokavalioon sisältyy:

Hinta: 149€ (sis. Alv)

Kertaluontoinen ravintokartoitus + 1kk valmentajan tuki

Henkilökohtainen, asiakkaan lähtökohdat ja elämäntilanteen huomioiva ravintokartoitus on helppo tapa päivittää ruokavaliota parempaan suuntaan ja saavuttaa parempi olo nopeastikin. Tämä valmennus soveltuu heille, joilla ei ole suurempia terveydellisiä ongelmia, mutta tarvetta sparraajalle sekä pienille parannuksille löytyy.

Ravintokartoituksessa käymme läpi asiakkaan nykytilanteen ja tavoitteet, joiden pohjalta annetaan kehitysehdotuksia ruokavalion parantamiseksi.

Ravintokartoitus sisältää n. 1,5 tunnin mittaisen tapaamisen (joko livenä tai etänä). jossa valmentaja antaa ensimmäiset ruokavalio-ohjeet. Tapaamisen jälkeen valmentaja tukee asiakasta sähköpostin ja puhelimen välityksellä 1kk ajan. 1kk yhteydenpidon aikana käymme läpi kehitysehdotusten toteutumista, asiakkaan tuntemuksia uudesta ruokavaliosta, mahdollisia esiin nousseita haasteita ja täsmennämme tavoitteiden mukaisia ohjeita asiakasta kuunnellen.

Ravintokartoitus sisältää:

Hinta: 249€ (sis. Alv)

Suositeltavin paketti todellisille elämäntaparemontoijille!

Yksilövalmennus 1kk/1kk

2 tapaamista ensimmäisen kk aikana, sen jälkeen kerran kuussa, viikoittainen yhteydenpito ja valmentajan tuki​

Henkilökohtaiseen ruokavalioon sisältyy:

Hinta: 320€/ensimmäinen kk
(sis. alv 24%), tämän jälkeen 190€/kk.

Mahdollistaa valmennuksesta jättäytymisen/pidentämisen joustavasti tavoitteiden saavuttamisen mukaan. Lisätapaamiset lisämaksusta.

Perhe/parivalmennus alk.1kk >

1kk/1kk> valmennus koko perheelle (= 2 aikuista + lapset), sis. 2 tapaamista ensimmäisenä kuukautena, viikottainen yhteydenpito ja tuki sähköpostitse. Loput tapaamiset erillisellä veloituksella.​

Henkilökohtaiseen ruokavalioon sisältyy:

Hinta: 450€/ ensimmäinen kk (sis. alv 24%), tämän jälkeen 350€/kk.

Mahdollistaa valmennuksesta jättäytymisen/pidentämisen joustavasti tavotteiden saavuttamisen mukaan. Lisätapaamiset lisämaksusta.

3 kk:n ravintovalmennus

Tiedätkö suurin piirtein, miten syödä terveellisesti, mutta ruokavalio pyörii samojen ruoka-aineiden ympärillä päivästä toiseen ja inspiraatio on hukassa? Tai kenties olet aikaisemmin panostanut ruokavalioon, mutta sittemmin into on lopahtanut? Ei hätää, terveellisen syömisen ei tarvitse olla monimutkaista tai kallista.

Tämä valmennus on suunnattu heille, jotka haluavat päivittää ruokavaliotaan ammattilaisen kanssa sekä saada inspiraatiota ja uusia ideoita ruoanlaittoon. Tämä valmennus soveltuu heille, joilla ei ole suurempia terveydellisiä ongelmia, mutta tarvetta sparraajalle sekä pienille parannuksille löytyy.

3 kk:n valmennus sisältää kolme tunnin mittaista tapaamista ravintovalmentajan kanssa 2-3 viikon välein sekä 2 kk mittaisen valmentajan sähköpostituen sekä edistymisen seurannan.

Valmennukseen sisältyy:

Hinta: 130€/ kk (sis. Alv)

Kertamaksusta 5% alennus.

Varaa itsellesi veloitukseton konsultaatio ja katsotaan mitä tämä kaikki tarkoittaisi sinun kohdallasi!