P8 Ravintovalmennus

Elämää kestävä ruokavalio

P8 sopii sinulle, joka haluat lisää energiaa arkeesi, kiinteytyä ja pudottaa painoa ilman elämää rajoittavia kieltoja tai grammantarkkaa mittaamista. Ruokavaliota on siten helppo noudattaa myös ravintoloissa ja reissun päällä. P8 ei ole pikadieetti, joka tähtää mahdollisimman nopeaan muutokseen. Sen sijaan tavoitteena on edetä riittävän pienin askelin, jotta saavutettavat tulokset olisivat pysyviä. P8-valmennuksen oppeja voit soveltaa vaikka loppuelämän, joten se on viimeinen ravintovalmennus, joka sinun tarvitsee ostaa!

P8-ruokavalion teho perustuu riittävään energian- ja ravintoaineiden saantiin, joustavuuteen ja vaihtelevuuteen. P8-valmennuksessa opit koostamaan ateriat siten, että nälkä ja mieliteot pysyvät loitolla. Toimivimmat ruokavaliot ovat sallivia (toki allergiat ja yliherkkyydet pois lukien) – monet asiakkaistamme ovatkin kertoneet mielitekojen vähentyneen tai jopa hävinneen kieltolistat poistamalla ja kunnon ruokaan panostamalla. Mikä tekee P8-valmennuksesta uuden ajan valmennuksen? Aineenvaihdunnan tehostaminen sekä ruoka-aineita että päivittäistä hiilihydraattimäärää vaihtelemalla.

Valmennus sopii kaikille; olemme räätälöineet omat ruokavaliot niin seka- ja  kasvissyöjille kuin gluteenia ja maitoa karttavillekin.

Miesten ja naisten ruokavaliot eroavat toisistaan vain annoskokojen ja energiamäärien suhteen. Ruokien punnitsemisen sijaan mittoina käytetään omaa kämmentä ja kukkurallista kourallista – näin saadaan huomioitua eri kokoisten ihmisten päivittäinen energiantarve.

P8-valmennuksessa syödään aivan tavallista ruokaa. Ei siispä tarvetta kikkailuun tai kalliiden, eksoottisten ruoka-aineiden metsästämiseen. Mikä parasta, koko perhe voi syödä samaa ruokaa!

Jos olet kyllästynyt turhauttaviin ja yksipuolisiin pikadieetteihin ja haluat pysyviä tuloksia, on P8 sinulle oikea valinta!

Olen pitänyt äärimmäisen paljon ohjelman rentoudesta ja sallivuudesta. Itse olen allerginen valtaville rajoituksille ja ruokien punnitsemiselle, joita ruokavaliot usein pitävät sisällään. P8:n vahvuutena on sellainen elämää kestävä lähestymistapa, eli ruokavalio sopii perusarkeen, jossa fetapastakin on välillä ihan ok.

Iiro, 35, Myyntijohtaja